Product > Food Packaging > 

chocolate box & chocolate packaging box & chocolate boxes wholesale,China TH price supplier

chocolate box & chocolate packaging box & chocolate boxes wholesale
min.order / fob price
≥1 piece
OriginGuangdong China
Production Capacity300000 Piece/Pieces per Month
CategoryFood Packaging
Update Time2025-08-22
company profile
Foshan Chanchen Tianhua Printing Industry Co., Ltd.
China
Contact: Mr.Mr. Jiaming Ye
Tel: 86-757-82517312
Number of Employees: 301 - 500 People
Business Type: Manufacturer
product details
Model No:TH-BOX-J-026
Origin:Guangdong China
Brand:TH

1.chocolate box & chocolate packaging box & chocolate boxes wholesale
2.factory direct sale
3.competitive price

F irst: chocolate box & chocolate packaging box & chocolate boxes wholesale    

Feature

   1).Item: chocolate box & chocolate packaging box & chocolate boxes wholesale    

2).Inner Materiel: 300-1500g cardboard

3).Outside materiel: 128-300g art paper/white card paper; 100-150g special paper; 80-150g kraft paper/offset paper

   4).Box size:    Customized size   

5).Printing: CMYK printing or Customized PMS printing

6).Surface Art: Glossy & Matt Lamination; Glitter power; Golden/Silver Hot-stamping ; UV coating; Screen-printing; Emboss & Deboss; Glossy varnish.

7). Inner tray: Foam, Foam+velvet, Plastic inner tray+silk etc

8). Accessories: Magnet; Ribbon; EVA form; Plastic Tray; Sponge; Flowers; PVC/PET/PP window

9).Application: Art, Decoration, Shopping, advertisng, gift, packaging, promotion and retail store etc.

10).MOQ: mass production:3000 pcs,sample 1-10 pcs

11).Lead time: 10-30 days, it ups to your order quantity

12). Payment: T/T,L/C

13).Packing:40 pcs/poly bag/export carton; or customized packing

14).Shipping Port: Shenzhen Port or Guangzhou Port

15).Drawing Format: AI, PDF, CDR, EPS,JPEG

Samples

1).Sample time: Within 7-15 days.

2). Sample charge: free or according to your design.

3). Sample refund: will be refunded or not according to the quatity of your order. 

4). Send sample: Via TNT, UPS, FedEx, DHL Express

 

Our A dvantage

1). Factory visiting is welcome. 

2). 29 years working experiences, 100% manufacturer.

3). Professional designer,e xperienced staff,top service,excellent material selection,high quality, competitive price and fast delivery time,reliable banking services.

4).ISO9001 2008 and  ISO 14001 2004 approved factory. 

5). Automatic machine can meet your requirement of large quantity. Professional and reliable forwarder keep your product delivered on time. 

 

Second:More photos about this chocolate box & chocolate packaging box & chocolate boxes wholesale:

 

Third:Regular questions about this chocolate box & chocolate packaging box & chocolate boxes wholesale asked by customers:  

 

  1) Question:When can I get the quotation for the chocolate box & chocolate packaging box & chocolate boxes wholesale?  

 

    Answer :we usually quote you within 24 hours after get all your details(photo,size and qty).If are very urgently to get quoation,pls tell us in email or call us,so we will take your requiry as privority.      

 

 

 

  2) Question:Do you accept our order qty less than your MOQ for the chocolate box & chocolate packaging box & chocolate boxes wholesale?

 

    Answer : For first order,we can take it as exception and accept 1000 pcs if acceptable by our customer.

 

 

 

 3 ) Question: Can the chocolate box & chocolate packaging box & chocolate boxes wholesale be  printed with our logo?   

 

    Answer : You definitely can put your logo and your design into the boxes .   

 

 

 

4)Question: Are there any other colors for choice for the chocolate box & chocolate packaging box & chocolate boxes wholesale? 

 

    Answer: Yes , there are various colours,pls give us CMYK or pantone number for the color.    

 

 

 

5) Question: Can you offer us OEM Design service for the chocolate box & chocolate packaging box & chocolate boxes wholesale?

 

     Answer: Of course we can do the OEM Design service.With 29 years of OEM Design experience ,we will be extremely happy to offer our Customer OEM Design service.    

 

 

 

6) Question: We don't have a printing artwork, can you do that for me?  

 

    Answer: Yes, we can.  

 

 

 

7) Question: Can I get a sample before mass production for the chocolate box & chocolate packaging box & chocolate boxes wholesale?   

 

    Answer: Sure, you can choose any physical sample or box artwork to confirm according to your needs.    

 

 

 

8) Question: How can I contact you to custmoize chocolate box & chocolate packaging box & chocolate boxes wholesale?

 

    Answer: You can contact Toby Ning by tel: 86-757-82517312 or 86-13425685789    

 

 

 

9) Question: How to ship our order?  

 

    Answer: You can choose ship by sea or by air,if qty small,we suggest ship by air;if qty is large,we suggest ship by sea.    

 

 

 

Fourth:How to get correct quotation for the chocolate box & chocolate packaging box & chocolate boxes wholesale:

 

 

 

    Answer :Following 5 espects will effect price,pls provide correct details for each espect.

 

 

 

 

Fifth:How to place order to you for this chocolate box & chocolate packaging box & chocolate boxes wholesale:    

 

    Answer :Follow 6 steps make your project success.

 

 

 

 

 

 Sixth :Parts of Certificates:    

 

 

 

 

 

 

 

 

Any other questions for the chocolate box & chocolate packaging box & chocolate boxes wholesale,pls send emails to us or talk with Trademanager!

 

 

 

 

Material:
Paper
Paper Type:
Coated Paper
Industrial Use:
Candy
Use:
Chocolate
Feature:
Handmade
Printing Handling:
Embossing,Glossy Lamination,Matt Lamination,Stamping,UV Coating,Varnishing
Custom Order:
Accept
Place of Origin:
Guangdong China (Mainland)
Brand Name:
TH
Model Number:
TH-BOX-J-026
Product type:
chocolate box & chocolate packaging box & chocolate boxes wholesale
You Might Also Like
 
Post Sourcing RequestContact Supplier