Product > Food Packaging > 

Custom Food Grade Printed Colored Greaseproof Paper For Food Wrapping,China Katbite price supplier

Custom Food Grade Printed Colored Greaseproof Paper For Food Wrapping
min.order / fob price
≥1 piece
OriginZhejiang China
Production Capacity300 Metric Ton/Metric Tons per Month g
CategoryFood Packaging
Update Time2023-03-06
company profile
Hangzhou Guanglian Complex Paper Co., Ltd.
China
Contact: Ms.Ms. cathy zhang
Tel: 0086-571-86211040
Number of Employees: 11 - 50 People
Business Type: Manufacturer, Trading Company
product details
Model No:Greaseproof paper
Origin:Zhejiang China
Brand:Katbite

Food Grade Printed Color Greaseproof Paper
1.SGS/FDA/QS approved
2.Greaseproof,waterproof
3.100% Food Grade
4.OEM available

♣ Custom Food Grade Printed Colored Greaseproof Paper For Food Wrapping   

 

1.We can provide greaseproof paper . Greaseproof paper is a traditional and protective  food wrapping paper ,made from pure wood pulp , which is greaseproof,waterproof,heat resistant.

 

2.It can be used to wrapping fatty food,such as Meat ,butter,cheese , sandwich,hamburger , and so on.

 

3.We have  colored greaseproof paper and our normal GSM is 40gsm .

 

4.OEM is available,such as size,gsm,color,logo,printing etc.

 

♣ Specification

 

Substance

40g/m2±2g/m2

Thickness

0.05mm

Pulling Force

2KN/m

Peeling force

150N

Greaseproof

Kit 7 grade

Heat resistant

yes

waterproof

yes

OEM service

yes

Certificate

FDA,SGS,QS,ISO9001 , reach

 

♣ Q and A

 

Question 1 :

Are you manufacturer or trade company?

Answer :

We are manufacturer and we provide OEM sample order including substance, color, size and package .

Question 2 :

Are your paper food grade? Do your company have certificate of your paper?

Answer :

Our paper can contact food directly and we have the certificates of FDA,SGS,QS,ISO9001,reach.

Question 3 :

How about your package?

Answer :

--paper roll packed by printed box with Cutter or not.

--paper jumbo reel packed by PE film and kraft paper.

--paper sheet packed by kraft paper or corrugated box.

Question 4 :

What’s your delivery time?

Answer :

Our delivery time is about 30 days.

Question 5 :

What’s your MOQ?

Answer :

5 ton

Question 6 :

What’s your normal GSM?

Answer :

38gsm,40gsm

Question 7 :

Can you provide the sample?

Answer :

We can provide the sample free, but you need to pay the freight charge. And if your sample is special, you also need to pay the sample charge.

Question 8 :

What would your payment conditions be?

Answer :

We usually use T/T to pay. When we sign the contract, the customers should deposit 30% of the payment, the rest of the payment should be paid before the delivery.L/C is also available.

  

♣ Greaseproof paper

 

 

♣ Printed greaseproof paper

 

 

♣ Factory

 

 

♣ Certificate 

 

 

♣ Contact us

Paper Type:
Greaseproof paper
Use:
Food Wrapping Paper
Coating:
Uncoated
Compatible Printing:
Digital Printing
Feature:
Greaseproof
Pulp Material:
Wood Pulp
Pulp Style:
Virgin
Pulping Type:
Mechanical Pulp
Place of Origin:
Zhejiang China (Mainland)
Brand Name:
Katbite
Model Number:
Greaseproof paper
Color:
White,brown,print available
Substance:
40g/m2±2g/m2
Thickness:
0.05mm
You Might Also Like
 
Post Sourcing RequestContact Supplier